Theorie opleiding

Theorie opleiding

Rijschool Rijswijk is sinds 2007 werkzaam in Den haag en omgeving en biedt theorie cursussen – en rijopleidingen op maat aan. Rijschool Rijswijk heeft zijn schreden gezet op het gebied van de verkeerstheorie waar een slagingspercentage van 99% wordt bereikt. Rijschool Rijswijk onderwijst de leerlingen volgens hetzelfde systeem als het CBR. De werkwijze van Rijschool Rijswijk is dat wij uitsluitend CBR vragen doceren. Rijschool Rijswijk is daardoor up-to-date en volgt het CBR nauwlettend. Nieuwe vragen die worden gesteld door het CBR worden geanalyseerd en in onze computer systeem gezet. Rijschool Rijswijk biedt u Tevens vele verschillende producten aan. Enkele voorbeelden daarvan zijn: CD-rom voor de voorbereiding voor het theorie-examen en het theorieboek ter voorbereiding voor het theorie-examen.

Iedereen die in Nederland woont en 16 jaar of ouder is en die tevens beschikt over een verblijfsvergunning of een Nederlandse paspoort heeft het recht om de wereldwijd geldige Nederlandse rijbewijs te halen. Om de Nederlandse rijbewijs te halen moet men bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) een door de overheid geschapen instelling een toets afleggen die uit twee onderdelen bestaat: Deel I: (theorie examen) Als men het theorie examen heeft behaald dient men binnen 1 jaar en 6 maanden het praktijkexamen te halen. En deel II: (praktijk examen) Rijschool Rijswijk beschikt over dezelfde systeem als het CBR en maakt gebruik van de modernste apparatuur.

Theorie examen

Voordat je een praktijkexamen kunt doen, moet je eerst voor de theorie examen geslaagd zijn. Je kunt wel alvast beginnen met de praktijklessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Het halen van je theoriecertificaat zorgt echter wel dat je beter presteert tijdens de praktijklessen. Door het halen van je theoriecertificaat/examen laat jij zien dat je het verkeer echt begrijpt. Hieronder kun je onze lestijden zien voor de theorie lessen. Let wel op dat je een half uur van tevoren aanwezig moet zijn bij de lessen. Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen: Deel 1. Een onderdeel over gevaarherkenning met 25 vragen. Deel 2. Een onderdeel over verkeersregels met 30 vragen. En deel 3. Een onderdeel over verkeersinzicht met 10 vragen.

Direct inschrijven theoriecursus

Wil je je direct inschrijven voor de theoriecursus bij Rijschool Rijswijk? Dat kan door te bellen naar 070 75 20608 of de contactformulier in te vullen.

Translate »
Klantenservice - online
Hulp nodig?
Rijschool Rijswijk
Hoi,👋
Kan ik u ergens mee van dienst zijn?