Auto opleiding

De 1e les bij Rijschool Rijswijk

Tijdens de 1e les/rijonderwijs wordt er door één van onze rijinstructeurs gekeken wat je al weet en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je examen kunt doen. Nadat je de auto beter hebt leren kennen, bespreekt de rijinstructeur samen met jou de regels binnen de rijschool. Verder wordt er op de rijschool gewerkt met een instructiekaart. Op deze manier kunnen wij onze lessen zeer gemakkelijk aanpassen aan de leertempo van de leerling. Wanneer een leerling langer de tijd nodig heeft dan is dat ook geen probleem. Je krijgt één rijinstructeur toegewezen en één lesauto. “Ons doel is om jou op te leiden tot een goede en verantwoordelijke weggebruiker”

Bijzondere verrichtingen

Tijdens het praktijkexamen voor je autorijbewijs, krijg je te maken met bijzondere verrichtingen die je moet uitvoeren om te slagen voor je rijbewijs. Wanneer je voordat je je praktijkexamen gaat doen een T.T.T. volgt, kun je vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen halen mits je je bijzondere verrichtingen goed uitvoert. De bijzondere verrichtingen bestaan uit de volgende onderdelen: omkeren, parkeren en/of stoppen. Als je vrijstelling behaalt voor je bijzondere verrichtingen geldt dit alleen voor het eerstvolgende praktijkexamen. Slaag je niet, dan moet je bij je herexamen wel weer de bijzondere verrichtingen doen.

Proefles aanvragen

Ben je benieuwd hoe het is om je rijopleiding te starten bij Rijschool Rijswijk?  Inschrijven kan door te bellen naar 070 75 20 608 of de contactformulier in te vullen.

Translate »
Klantenservice - online
Hulp nodig?
Rijschool Rijswijk
Hoi,👋
Kan ik u ergens mee van dienst zijn?