Stagementor/stagebegeleider WRM

Stagementor / Stagebegeleider WRM

Bent u toekomstige rij-instructeur? Ben u in het fase 3 stagebeoordeling van u opleiding? Bent u opzoek naar een stagementor/ stagebegeleider die u help stagen op u eind examen? Dan bent u bij Rijschool Rijswijk op de juiste adres, wij beiden de toekomstige rijinstructeurs een stage plek voor categorie A motor, B auto. Na een voldoende resultaat voor examenfase 1 en 2 moet de toekomstige instructeur – de stagiair – stage lopen bij een rijschool:

Een rijinstructeur die bezig is met stagebeoordeling fase 3a van zijn opleiding categorie B moet praktijkstage van 40 uur met portfolio onder begeleiding van een stagementor stage lopen.

Categorie B
– Ten minste 5 passieve uren (in de auto observeren van een les van de stagebegeleider/stagementor), waarvan 1 uur bestaat uit het meerijden met een CBR-praktijkexamen of tussentijdse toets (TTT) van een leerling van uw stagementor.
– Ten minste 35 actieve uren (zelf lesgeven aan een echte rijbewijsleerling).

Categorie A
– Ten minste 20 actieve uren (zelf les geven aan een echte rijbewijsleerling).

Het belangrijkste deel van stagebeoordeling fase 3/stage bestaat uit het leren begeleiden van een aanstaande rijbewijsleerling. U als rijinstructeur moet aan het eind van uw verplichte stage bij een rijschool examen doen bij het IBKI. Om dit tot een succes te maken; zorgt uw stagementor tijdens u stage bij Rijschool Rijswijk met u aan de slaag te gaan volgens IBKI vastgelegd daarvoor gemaakt protocol.

Juist op deze stage komen dan ook de volgende zaken aan bod:

– De leerprocessen
– Opbouw van een praktijkles/rijonderwijs
– Handelingsanalyses
– De rijprocedure en het protocol.

Omdat onze instructeurs de volgende kwaliteiten beschikken; heeft u als stagiair relatief hoge kans op u examen bij IBKI.

– Onze stagementoren/stagebegeleiders zijn langer dan drie jaar in het bezit van een WRM-certificaat.
– Onze stagementoren/stagebegeleiders hebben een Bijscholing gedaan bij De VerkeersAcademie voor Stagementor om de kans voor onze stagiair`s te verhogen bij het slagen van hun examen bij IBKI.
– Onze stagementoren/begeleiders zijn stagementor gecertificeerd.
– Tijdens uw stage geeft onze stagiair`s les aan een echte rijbewijsleerling, dus een leerling die lessen volgt om zijn rijbewijs te gaan halen bij het CBR.
– Bij het geven van de rijlessen worden er beoordelingsprotocol gebruikt voor onze stagiair`s, dat is namelijk het zelfde protocol waarmee uw tijdens de praktijkbegeleidingen, die u moet afleggen bij IBKI gebruikt wordt.

Kosten voor de stage WRM A zijn € 850,-

Kosten voor de stage WRM B zijn € 850,-

Onze instructeur is in het bezit van een geldige lesbevoegdheid voor categorieën: A,B,BE,C,CE,D,DE,T, Taxi, RIS-Instructeur, OGS+ Rij-docent/Instructeur ( Rijinstructeur optische en  geluidssignalen ). Kennis van TOP-internet en verschillende geautomatiseerde agenda systemen. Verder zijn onze rijinstructeurs gecertificeerd in Instructeurs-coach en stage-mentor en Faalangst instructeur.  

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over Rijschool Rijswijk? Over de mogelijkheden voor jou bij ons? Of heb je een vraag naar aanleiding van onze website? Dan kun je contact formulier invullen voor meer informatie aanvragen.

Translate »
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Rijschool Rijswijk
Hallo,
Hoe kan ik je van dienst zijn?