Rijinstructeur nodig / freelance 

Rijinstructeur Nodig / Freelance 

Algemene informatie  

Hartelijk dank voor uw interesse in onze kwaliteitsopleiding. Deze informatie is voor alle rijschoolbranche! 

U zoekt een rijinstructeur om u zelf of een medewerker te vervangen om bij ziekte, verlof, vakanties of bij extra werk in de piekmoment toch uw klanten te kunnen laten door lessen? Voor de door U in overleg gewenste tijdsperiode? 

Voor de categorieën (A) motor, (AM) bromfiets, (B) auto, (BE) auto met aanhangwagen achter, (C) vrachtauto, (D) bus, Aanhanger (categorie E achter C,D) , Code 95 en Tractor (T) verzorgt Rijschool Rijswijk op factuur basis bij uw Rijschool/Verkeersschool lessen/rijonderwijs. 

-Bent u rijschoolhouder en hebt u tijdelijk hulp nodig? 
-Bent u toe aan vakantie of misschien een zaterdag vrij? 
-Bent u langdurig of kort door ziekte geveld? 
-Hebt u met personeelswisseling te maken? 
Heeft u tijdelijk iemand nodig voor in de (B) auto, (A) motor, (AM) bromfiets, (BCT) taxi, (BE) aanhanger, (C) vrachtauto, (D) Bus, (CE/DE) vrachtauto/bus met aanhangwagen of in de (T) Tractor? 

Dan bent u bij ons op het juiste adres.  

Met diverse certificaten voor deze categorieën heeft onze instructeur zijn kennis verruim en vergroot op de doelgroep waarop uw Verkeersschool en opleidingen zijn op gericht. Met ruime ervaring in de verschillende categorieën staan onze rijinstructeur voor u klaar tegen een gepast tarief.  

Er is immers een grote vraag naar C en D instructeurs. Iedere vrachtauto- en buschauffeur moet jaarlijks nog een dag naar school. Om die reden beiden wij u instructeur om u tijdelijk uit de brand te helpen. Zowel voor code 95 theorie klassikale lessen en de praktijk lessen kunnen wij u als rijschool houder/verkeersschool houder uit de brand helpen.  

Onze instructeur is in het bezit van een geldige lesbevoegdheid voor categorieën: A,B,BE,C,CE,D,DE,T, Taxi, RIS-Instructeur, OGS+ Rij-docent/Instructeur ( Rijinstructeur optische en  geluidssignalen ). Kennis van TOP-internet en verschillende geautomatiseerde agenda systemen. Verder zijn onze rijinstructeurs gecertificeerd in Instructeurs-coach en stage-mentor en Faalangst instructeur.  

Informatie aanvragen 

Wilt u meer weten over Rijschool Rijswijk? Over de mogelijkheden voor u bij ons? Of heeft u een vraag naar aanleiding van onze website? Dan kunt u contact formulier invullen voor meer informatie aanvragen. Mocht u een persoonlijke gesprek wensen naar aanleiding van mogelijkheden? Dan stellen wij voor om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek aan te gaan voor de mogelijkheden. 

Translate »
Klantenservice - online
Hulp nodig?
Rijschool Rijswijk
Hoi,👋
Kan ik u ergens mee van dienst zijn?