Automaat opleiding

Rijonderwijs/Rijles in automaat volg je bij Rijschool Rijswijk

Haal je rijbewijs voor de auto automaat! In deze auto hoef je niet te schakelen en dus kun je gemakkelijker en sneller auto leren rijden.

Sneller je rijbewijs halen!

Rijles in automaat Rijswijk, Den Haag, Delft, Voorburg steeds meer auto’s beschikken over een automaat versnelling. Als je nu al weet dat je in een auto met automaat gaat rijden, kun je kiezen voor rijles in een auto met automaat. Als je slaagt, krijg je een rijbewijs B met code 78, met de vermelding “automaat”.

Let wel: Als je het auto rijbewijs behaald in een automaat, krijg je de stempel ‘automaat’ op het rijbewijs en mag je alleen in automaat auto’s rijden, niet in handgeschakelde.

Wilt u een rijbewijs B zonder het stempel automaat, dan moet u opnieuw rijexamen doen in een auto zonder automatische versnelling of koppeling.

Waarom automaat?

Als je toch al weet dat jouw auto altijd een auto met automaat zal zijn, kun je beter kiezen voor lessen in een auto met automaat versnelling.
Omdat je niet hoeft te leren schakelen, heb je minder lessen nodig. Je bent dus goedkoper uit in Rijswijk.

Voor wie?

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen soms moeite hebben met schakelen. Voor hen is rijden in een auto met automaat versnelling vaak een uitkomst. Ook oudere leerlingen kunnen problemen hebben met schakelen. Ze vinden het lastig om te schakelen en op hetzelfde moment op het verkeer te letten. Een automaat lost dit probleem op. Maar ook als je om andere redenen de voorkeur geeft aan een auto met automaat, is rijles op deze manier een aanrader.

Proefles aanvragen

Ben je benieuwd hoe het is om je rijopleiding te starten bij Rijschool Rijswijk? Inschrijven kan door te bellen naar 070 75 20 608 of de contactformulier in te vullen.

Translate »
Klantenservice - online
Hulp nodig?
Rijschool Rijswijk
Hoi,👋
Kan ik u ergens mee van dienst zijn?