Waarom Rijschool Rijswijk?

Dankzij onze instructeurs met ruime ervaringen heeft u een relatief hoge slagingskans. Want:

– Wij halen u thuis op!
– Onze instructeurs zijn faalangstinstructeur gecertificeerd
– Wij bieden u een ruime keuze in lestijden ook `s avonds en in het weekend van 08.00 uur t/m 22.00 uur! We zijn dus erg flexibel.
– Wij geven u een vaste instructeur en vaste lesauto!
– Wij testen u regelmatig op u vaardigheden in u rijopleiding!
– Wij houden een instructiekaart bij, om u rijopleiding in stappen te laten verlopen!

Rijschool Rijswijk wil zeggen dat u het voertuig machtig wordt. Wat betreft veiligheid, inzicht, en natuurlijk niet te vergeten sociaal rijgedrag. Ben je net 16 geworden en wil je dolgraag je rijbewijs halen? Of bent u wat ouder en vindt dat eens tijd worden om u rijbewijs te halen? Dan ben je op het juiste adres. Rijschool Rijswijk is een rijschool uit Rijswijk en Den- Haag. Wij bieden u een professionele rijopleiding op maat en in stappen. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij u toe te passen. Wij toetsen u tijdens de rijopleiding regelmatig op kennis, inzicht en vaardigheden. Zo verkrijgt u duidelijk inzicht in uw leerprestaties. Bovendien kunt u tijdens uw rijlessen bij Rijschool Rijswijk een aantal keren door enkele andere collega instructeurs worden getraind. Dat levert u een aantal voordelen op, zoals een verhoging van u slagingskans. Onze ongedwongen sfeer en persoonlijke begeleiding zullen u beslist op u gemak stellen.

Proefles aanvragen

Wil je weten hoe het is om je lessen bij Rijschool Rijswijk te volgen? Dan kun je een vrijblijvende proefles bij ons aanvragen. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

  Translate »
  Klantenservice - online
  Hulp nodig?
  Rijschool Rijswijk
  Hoi,👋
  Kan ik u ergens mee van dienst zijn?